Κρίση έχει ξεσπάσει στο MEGA με αφορμή το χθεσινό “επεισόδιο” μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και του καναλιού όταν δεν της επετράπη να κάνει παρέμβαση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για την υπόθεση Πανούση και την εμπλοκή του Πάνου Λάμπρου.

Ο χειρισμός της υπόθεσης είχε ως αποτέλεσμα ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του MEGA, Μανώλης Καψής αλλά και άλλα στελέχη του μηχανισμού να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σε λίγη ώρα στην διοίκηση του σταθμού. Νωρίτερα υπήρχαν και φήμες για παραίτηση του Μανώλη Καψή αλλά αυτές δεν επιβεβαιώνονται.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από χθες είναι μεγάλος όσον αφορά την άρνηση του καναλιού να δώσει τον λόγο όχι σε έναν οποιονδήποτε, αλλά στην ίδια την κυβερνητική εκπρόσωπο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως οι καταγγελίες Πανούση. Κάποιοι μάλιστα μιλούσαν και για αντιδεοντολογική στάση.

Το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΤ η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. “Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;” είπε η κα Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το MEGA και έκανε λόγο για λογικρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Χθες με ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη προανήγγειλε και προσφυγή της στην δικαιοσύνη:

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το MEGA αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;” Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook