Η διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και την ομάδα των εφήβων δεν ήρθε μόνο σε συλλογικό επίπεδο με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και σε ατομικό. Τέσσερα από τα βασικά στελέχη της επιτυχίας του ΝΟΧ, ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Κουμής, οι κεντρικοί αμυντικοί Κωνσταντίνος Κεραμειανάκης και Λευτέρης Μαρκάκης αλλά και ο περιφερειακός Γιώργος Φωκάς, κλήθηκαν στην εθνική ομάδα εφήβων-νέων ανδρών. Από τον Όμιλο για προετοιμασία με την εθνική κλήθηκε και ο Μανόλης Σολανάκης.

Οι τρεις πρώτοι νεαροί αθλητές του Χανιώτικου ομίλου ήταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητλη Παναγιώτη Τρούλου και έλαβαν την ειδοποίηση να δώσουν το παρόν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 19.30 στο Ζάππειο κολυμβητήριο ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Τρούλου είναι οι εξής:

Βελόνιας, Φουστούκος (Βουλιαγμένη), Κλήμος, Τόχτας, Καλαμάρης (Ολυμπιακός), Σπηλιωτόπουλος, Καζάκος, Χρυσανθακόπουλος, Χάλαρης (Παλαιό Φάληρο), Φώσκολος (Πετρούπολη), Παπαδόπουλος (Λάρισα), Γερακούδης (Παναθηναϊκός), Κουμής, Κεραμειανάκης, Μαρκάκης (Ν.Ο. Χανίων), Παπάκος (Ν.Ε. Πατρών), Αληχανίδης, Παπαποστόλου (ΠΑΟΚ), Σιταρένος, Γαρταγάνης, Γρηγορόπουλος (Πανιώνιος), Μαρινάγης, Ιωαννίδης (ΟΥΚ Βόλου), Τζίμας (Ηρακλής), Δανιήλ (Καρδίτσα).

 Οι Φωκάς και Σολανάκης κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό Περικλη Δαμάσκο για προετοιμασία μαζί με τους Καζάζη και Φωτόπουλο (από Γλυφάδα), Χατζηγούλα (από ΟΥΚ Βόλου), Ποταμιάνο (από Βουλιαγμένη) και Αλβέρτη (από Πανιώνιο) και καλούνται να βρίσκονται την Δευτέρα 11 Ιουλίου στον Άγιο Κοσμά για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κροατία (11-18 Σεπτεμβρίου) και θα στο οποίο αναμένεται να συμμετέχει η εθνική εφήβων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook