H NE ΠΑΣΟΚ Χανίων και οι Δημοτικές Οργανώσεις ,με αφορμή  τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλία , συνεδρίασαν εκτάκτως  και  εξέδοσαν κοινή ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Παρακολουθούμε άφωνοι τις τραγικές εξελίξεις στο Παρίσι. Εκφράζουμε  τα θερμά συλλυπητήρια των Ελλήνων Σοσιαλιστών προς τον Γαλλικό λαό που σήμερα πενθεί εκατοντάδες αθώα θύματα Αυτές οι βάρβαρες επιθέσεις δεν στρέφονται απλά εναντίον του μεγάλου Γαλλικού Έθνους, αλλά είναι κτυπήματα στην καρδιά και τις αξίες της Ευρώπης.

Δεν πρέπει να επιτραπεί  σε ομάδες δολοφόνων να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να τρομοκρατήσουν τους λαούς μας και να πλήξουν τον σκληρό πυρήνα της δημοκρατίας και της ελευθερίας που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί έχουν κατακτήσει μέσα από κοινωνικούς αγώνες στους οποίους διαχρονικά  η Γαλλική Δημοκρατία και ο Γαλλικός λαός πρωταγωνίστησαν. Πρέπει να αποτρέπουν μισαλλόδοξες και ακραίες φωνές οι οποίες θα δηλητηριάσουν τις κοινωνίες μας και θα σκορπίσουν το μίσος.

Οι Σοσιαλιστές,είμαστε η ψύχραιμη δύναμη, η δύναμη της λογικής και της ευθύνης. Ενωμένοι πρέπει να βοηθήσουμε την κοινωνία να μην πέσει θύμα της λογικής των τρομοκρατών. »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook