Χειροπέδες πέρασαν ξανά, το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές Χανίων στον Γερμανό παιδόφιλο που μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, είχε συλληφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου για διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος Γερμανός, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Χανίων, είχε συλληφθεί καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του αποθηκευμένα χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων πρωτόγνωρο για τα διεθνή δεδομένα (εικόνες και βίντεο), στα οποία απεικονίζονταν ανήλικα παιδιά ηλικίας από... 7 μηνών έως και 10 ετών...

Ο Γερμανός αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ο Γερμανός παιδόφιλος παραβίαζε συστηματικά τους περιοριστικούς όρους με αποτέλεσμα να εκδοθεί πάλι ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων συνέλαβαν ξανά τον 49χρονο σήμερα το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός που είχε στην κατοχή υλικό σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης, είχε ξανασυλληφθεί στο παρελθόν, το 2011 για τους ίδιους λόγους και τότε είχε αφεθεί ελεύθεροες.

Αυτή τη φορά, ο συλληφθείς δεν αφέθηκε ελεύθερος αλλά προφυλακίστηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αγιάς.