Για την εκλογή του νέου προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, συνεδρίασε την Τρίτη, η νέα Λιμενική Επιτροπή η οποία ορίστηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Της συνεδρίασης προήδρευσε ο Λιμενάρχης Χανίων αντιπλοίαρχος Ιωάννης Ορφανός.

Υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου έθεσε μόνο ο μηχανολόγος μηχανικός Κωνσταντίνος Μανωλικάκης, τον οποίο και ψήφισαν όλα τα μέλη της επιτροπής, εκτός του κ.Ορφανού, ο οποίος ψήφισε «παρών», καθώς – όπως είπε –  δεν γνωρίζει την τυχόν εμπειρία και τις γνώσεις του μοναδικού υποψηφίου επί των θεματικών αντικειμένων τα οποία χειρίζεται το Λιμενικό Ταμείο.

Κατόπιν τούτων, ο κ. Μανωλικάκης  εξελέγη Πρόεδρος της  Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων – κατά πλειοψηφία – έως και 10.11.2018. 

Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα του συμπαρασταθεί όσο είναι δυνατόν σ’ αυτό. Ομοίως του ευχήθηκαν όλα τα υπόλοιπα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής.

 Ο νέος Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μανωλικάκης,  ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμή που του έγινε και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των συμφερόντων του ΛΤΝΧ και την επίτευξη ήπιου κλίματος μέσα στην Υπηρεσία έτσι ώστε με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων των μελών της ΛΕ να επιτύχει αυτή στο έργο της.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Λιμενική Επιτροπή απαρτίζεται και από τα εξής μέλη:

1. Αντιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Ορφανό Ιωάννη του Ευάγγελου, προϊστάμενο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ως αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή του.
2. Σιγανού Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, προϊσταμένη του Τελωνείου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή της.
3. Πρωιμάκη Γεώργιο του Μανούσου, αρχιτέκτονα μηχανικό, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Μαρή Σπύρο του Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό. (Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πρωιμάκης ήταν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πριν από τον κ. Μπροκαλάκη).
4. Περάκη Ιωάννη του Γεωργίου, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σταθάκη Θεόδωρο του Θεοδώρου, δήμαρχο Κισσάμου.
5. Καλοτεράκη Βασίλειο του Μιχαήλ, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ψαρουδάκη Νεκτάριο του Ανδρέα, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
6. Μανωλικάκη Ιωάννη του Ιωάννη, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από την Τζοτζολάκη Όλγα του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
7. Γελασάκη Ιωάννη του Δημητρίου, εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωση) Ναυτικών Πρακτόρων και Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ναναδάκη Δημήτριο του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
8. Μπουντρογιάννη Δημήτριο του Παναγιώτη, ηλεκτρονικό ηλεκτρολόγο, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σχοινοπλοκάκη Γεώργιο του Στυλιανού, πολιτικό μηχανικό.
9. Κρασαδάκη Ευαγγελία του Εμμανουήλ, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Λιμενικά Ταμεία Δυτικής Κρήτης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον Νταουντάκη Σπυρίδωνα του Νικολάου, αντιπρόεδρο του ίδιου φορέα.
Η θητεία των μελών της Επιτροπής ισχύει έως 10/11/2018.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook