Από το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), προκειμένου να αξιολογήσει τα δεδομένα από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των ναυτεργατών με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας, κ. Χάρη Παμπούκη.

Κατά τη συνάντηση της Δευτέρας ο υπουργός εμφανίστηκε, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, επιφυλακτικός, τάχθηκε υπέρ του περαιτέρω διαλόγου μαζί τους και τους είπε πως θα απαντήσει επί των αιτημάτων τους εντός της εβδομάδας.

Οι ναυτεργάτες, μετά και την άκαρπη συνάντηση με τον κ. Παμπούκη, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις περαιτέρω αντιδράσεις τους, χωρίς να αποκλείονται και απεργιακές κινητοποιήσεις εν μέσω θέρους.

Ήδη τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, η Επιτροπή Ανέργων Ναυτεργατών εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι «ο Υπουργός προκλητικά υπερασπίστηκε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης» και τονίζουν ότι «η όξυνση των προβλημάτων επιβάλλει τη λήψη απόφασης απεργιακών κινητοποιήσεων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook