Σε δημόσια τοπθέτηση προχώρησε νωρίτερα σήμερα, η Δημοτική Σύμβουλος κα Χρυσούλα Χατζηδάκη, μετά την χθεσινή ειδική συνεδρίαση που έγινε στην Σούδα για το θέμα της χωροθέτησης των δεξαμενών καυσίμων, έργο που προχωράει με ταχύς ρυθμούς, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στάδιο της έκδοσης οικοδομικής άδειας. 

Η κ. Χατζηδάκη στην δήλωση της μιλάει για επικοινωνιακά παιχνίδια της Δημοτικής Αρχής, αφού μέχρι τώρα έχει σταθεί ανάξια των περιστάσεων και αδυνατεί να διεκδικήσει ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας της Σούδας.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο διερωτάται απευθυνόμενη προς τον τ. Δήμαρχο Σούδας και νυν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Περάκη “Που είναι η δυναμική διεκδίκηση των παρελθόντων ετών, πού είναι οι κινητοποιήσεις των κατοίκων; Γιατί τώρα αρκείστε κ. Περάκη σε συνεδριάσεις που δεν πείθουν κανέναν!” 

Ειδικότερα στην δήλωση της αναφέρει:

Ειδική συνεδρίαση στη Δημοτική Ενότητα Σούδας για τη χωροθέτηση υγρών καυσίμων στην περιοχή Πέρα Πλατάνι… Άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της Δημοτικής αρχής σε βάρος των Σουδιανών για να κάμψει τις αντιδράσεις. Η Αντιπεριφέρεια Χανίων διαπράττοντας μέγα ολίσθημα πρότεινε το Λιμάνι της Σούδας, μια τόσο επιβαρυμένη περιοχή, ως χώρο εγκατάστασης οχλουσών δραστηριοτήτων! 

Η Δημοτική αρχή ανάξια των περιστάσεων, άοσμη και άχρωμη, μουδιασμένη, χωρίς διεκδικητικό λόγο, μόνο διεκπαιρεωτικά μετέφερε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ Χανίων με το δίκαιο αίτημα δεκαετών της περιοχής.. δέσμια των εξαρτήσεων της! 

Λόγια και θέσεις όλων των παρατάξεων αλλά και δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου όπως του κ. Βλαχάκη που αναδιπλώθηκε χθες στη Σούδα υποκύπτοντας προφανώς στις πιέσεις! ΄΄Όλοι μαζί ενωμένοι!” Μεγάλα λόγια! 

Ψηφίσματα, διγλωσσία, μικροπολιτική, σε βάρος της ποιότητας ζωής όλων εμάς, των κατοίκων της περιοχής. Οι εναλλακτικές προτάσεις για την αξιοποίηση του Λιμανιού που υπάρχουν εδώ και χρόνια γιατί δεν αξιοποιήθηκαν ως μέσο πίεσης για την παρεμπόδιση της εν λόγω θέσης της Αντιπεριφέρειας και έρχονται εκ των υστέρων να κλάψουν πάνω από το χυμένο γάλα και να οικειοποιηθούν και προτάσεις αξιοποίησης που όλοι εμείς, κάτοικοι και θεσμικοί υποστηρίζαμε χρόνια τώρα και στο βαθμό που μπορέσαμε κάναμε πράξη;

Που είναι η δυναμική διεκδίκηση των παρελθόντων ετών, πού είναι οι κινητοποιήσεις των κατοίκων; Γιατί τώρα αρκείστε κ. Περάκη σε συνεδριάσεις που δεν πείθουν κανέναν!

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ εναποθέτω τις ελπίδες μόνο στη δυναμική της τοπικής κοινωνίας που επαγρυπνά στο θεσμικό πλαίσιο που φαίνεται να έχει κενά και στην πολιτική βούληση των κυβερνώντων!

Όσον αφορά τα περί κρυφών συναντήσεων είναι παραπλανητικά υποκινούμενα για ευνόητους λόγους! 

Δυστυχώς γι αυτούς όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook