Η εκτός έδρας νίκη-έκπληξη του Κρητ. Αστέρα στο Ακρωτήρι κόντρα στον Πανακρωτηριακό ξεχώρισε από τα ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου που έγιναν την Τετάρτη.

Ο ιστορικός σύλλογος του Βαμβακόπουλου παρά τη διαφορά κατηγορίας πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση για την προημιτελική φάση του θεσμού. Στο 20’ ο νεαρός Ψαράκης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει στο 50’ ο Μαριανάκης με εκτέλεση φάουλ, όπου η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Τη νίκη-πρόκριση στον Κρ. Αστέρα χάρισε ο Σταθάκης με εξαιρετικό γκολ στο 70’.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε η Δόξα, που νίκησε με 2-1 τον ΔΑΑΟΧ, με τους… κουμπάρους Μεζαρτζόπουλο (30’) και Καβρουλάκη (56’) να σκοράρουν και τον Μπίτι να μειώνει στο 83’.

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς πήρε την πρόκριση, επικρατώντας εκτός έδρας με 6-2 του Γρανίτη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαυρεδάκη στο 4’, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” ανέτρεψαν το σκορ με πρωταγωνιστές τους Καβράκη (21’ και 30’) και Ανυφαντάκη (23’ και 36’). Στο 60’ με εκπληκτικό γκολ από το κέντρο ο Κατωτικίδης μείωσε σε 2-4, για να σκοράρουν στη συνέχεια οι Αργυρουδάκης (75’) και Παπαδάκης (80’) για το τελικό 2-6. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook