Ο καλός καφές δεν είναι μόνο μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Για τους περισσότερους από εμάς, είναι ένας λόγος να ξεκινήσει σωστά η μέρα μας και αυτό το γνωρίζουν καλά στα Mikel Coffee.

Με εκλεκτές πρώτες ύλες, ποικιλία μέσα από διαφορετικές επιλογές καφέ και άψογο service, τα Mikel Coffee αποτελούν δικαίως τη μεγαλύτερη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία καφεστίασης στην Ελλάδα.

Στα Χανιά, το κατάστημα Mikel στην Κισάμου 126, σας περιμένει από νωρίς το πρωί για να …. σας φτιάξει τη μέρα!

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας καφέ μέσα από τα δεκάδες επιλογές που θα βρείτε στον κατάλογο, από τους κλασικούς –espresso, cappuccino, ελληνικό, νες, φραπέ-, μέχρι τους special –mochacchino, mikelochino, mikelo, georgia, mexican coffee κ.α.

Απολαύστε τον καφέ σας στο ζεστό χώρο του καταστήματος ή αν δεν έχετε χρόνο, πάρτε τον μαζί σας πακέτο.

Επίσης, με ένα τηλεφώνημα στο 28210 87777, ο αγαπημένος σας καφές έρχεται στην πόρτα σας, μέσα σε λίγα λεπτά. Από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ και από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, το delivery των Mikel Coffee, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Μπορείτε βέβαια να συνδυάσετε τον αγαπημένο σας mikel καφέ με κάποιο από τα σάντουιτς του καταλόγου ή κάποιο cake, cookies και muffin. Και μην ξεχνάμε τις επιλογές σε άλλα ροφήματα, όπως χυμοί, σοκολάτα, τσάι κ.α.

Μια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας…

Mikel Coffee Chania

Κισάμου 126, Χανιά

Τηλ. Delivery: 28210 87777

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook