Δεχόμενος δύο γκολ από δύο στημένες φάσεις ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Ο Ζιλμπέρτο στο 7\’ και ο Καντέ στο 39\’, έδωσαν τη νίκη με 2-0 στους πράσινους οι οποίοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους για ακόμη μία φορά.

Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα παρέταξε τον Τζόρβα, κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ τους Καντέ και Μπουμσόνγκ, αριστερά τον Ιωαννίδη, δεξιά τον Βύντρα  και τους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη αμυντικά χαφ, έχοντας, μπροστά τους τον Νίνη. Αριστερά ήταν ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Γκοβού και στην κορυφή ο Σισέ.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκίνησε με τον Δασκαλάκη στο τέρμα, αριστερό μπακ τον Βίσιο, δεξί τον Γιαλούση και τους Αλεξόπουλο, Χϊμπλιγκερ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Σίλβα Ζούνιορ, Ολίσε και Μπέτο, ενώ η τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Ρομάνο, Βερπακόφσκις και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

7ο λεπτό: Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Κόρνερ του Νίνη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρώτη επίσκεψη του ΠΑΟ στην περιοχή του Εργοτέλη θα πετύχει το 1-0.

9ο λεπτό: Ο Βύντρα βρίσκει τον Νίνη, το πλασέ του οποίου αποκρούει ο Δασκαλάκης. 

14ο λεπτό: ο Σίλβα Τζούνιορ από μακριά θα κάνει το σουτ όμως μπλόκαρε εύκολα ο Τζόρβας.  

18ο λεπτό: Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Ολίσε να κάνει το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στον Μπουμσόνγκ και πέρασε κόρνερ.

39ο λεπτό: Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Κόρνερ με τον Χριστοδουλόπουλο, ο Καντέ στην πορεία της μπάλας δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

44ο λεπτό: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν ο Μπούντιμιρ θα φύγει μόνος του απέναντι από τον Τζόρβα, ξεφεύγοντας από τον Καντέ, το πλασέ που θα κάνει όμως θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των πράσινων. 

62ο λεπτό: Σέντρα του Βίσιο απο αριστερά, τακουνάκι του Ρομάνο η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.

89ο λεπτό: Ο Καρέλης κάνει το όμως θα χτυπήσει πάνω στον Βύντρα και θα περάσει άουτ.

91\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη προκειμένου να μειώσει όταν ο Καρέλης δίνει εξαιρετική πάσα στον Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή από δεξιά, ο Κροάτης όμως από πλεονεκτική θέση θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Παναθηναϊκος (Ζ. Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (71\’ Καραγκούνης), Ιωαννίδης, Σισέ, Γκοβού (71\’ Μαυρίας), Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης (81\’ Σιμάο). 

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρομάνο (81\’ Καρέλης), Βερπακόφσκις, Μπέτο (61\’ Κυριακίδης), Τζούνιορ, Ολίσε (61\’ Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Γιαλούσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook