Για τον προσφάτως χωρισμένο, Τζορτζ Κλούνεϊ, μίλησε ο καλύτερος του φίλος και έβαλε τέλος σε αρκετές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μετά τον χωρισμό του διάσημου ηθοποιού από την Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Σύμφωνα με τον Μανουέλε Μαλενότι, αιτία του χωρισμού ήταν πολύ απλά το γεγονός ότι ο 50χρονος αστέρας του Χόλιγουντ δεν είχε στα σχέδια του να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μαλενότι είχε γνωρίσει σε ένα δείπνο τον φίλο του στην 32χρονη ηθοποιό και μοντέλο πριν 2 χρόνια.

Ακόμα, ο Μαλενότι ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν μετά την δημοσίευση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, διαψεύδοντας πως ο Κλούνεϊ είναι ομοφυλόφιλος και ότι η σχέση του με την Ελιζαμπέτα ήταν επικοινωνιακό κόλπο.

«Γνωρίζω τα περί της σχέσης τους επειδή εγώ ήμουν αυτός που τους έφερε κοντά. Ο Τζορτζ ήθελε να γνωρίσει την Ελιζαμπέτα και μου ζήτησε να κάνω τις συστάσεις. Έκανα αυτό που μου ζήτησε αλλά ήξερα από την αρχή πως δεν θα κρατούσε – για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα.

Πρέπει όμως να τους ρωτήσετε για να μάθετε συγκεκριμένους λόγους» δήλωσε ο Μαλενότι σε Ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να σας πω για τον Τζορτζ είναι πως ακόμα και αν είναι ερωτευμένος, έχει αποφασίσει να μην παντρευτεί και να μην αποκτήσει παιδιά και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη».

\"Ελιζαμπέτα

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Μαλενότι, που είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Belstaff, συμπλήρωσε: «Ο ισχυρισμός πως (η σχέση τους) ήταν επικοινωνιακό κόλπο είναι ψέμα. Εγώ τους σύστησα, τους είδα να είναι μαζί και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η αγάπη τους ήταν αρκετά έντονη.

Μέσα σε δύο χρόνια μοιράστηκαν πάρα πολλές στιγμές. […] Επίσης, πρέπει να σας πω πως γνωρίζω τον Τζορτζ για 10 χρόνια, έχω περάσει πολύ χρόνο μαζί του και πολλές γυναίκες έχουν περάσει από την ζωή του. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τη ζωή, και οι άντρες περνούν κρίση ταυτότητας αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Τζορτζ δεν είναι gay».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Ελιζαμπέτα δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμη για τον χωρισμό της ενώ οι γονείς της πρόσφατα αποκάλυψαν πως έπαθε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό.

yupi

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook