Μια είδηση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση είναι αυτή των συζητήσεων του Πλατανιά με το Νίκο Μποχώνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FlashNews.gr ο 24χρόνος ακραίος μεσοαμυντικός μιλάει με τους «ερυθρόλευκους» και την Πέμπτη (7/7) το μεσημέρι θα είναι στα Χανιά για κατ\’ ιδίαν συζητήσεις.

Ο Μποχώνης έμεινε ουσιαστικά ελεύθερος από τον ΑΟΧ στις 30/6 αλλά περίμενε μέχρι τώρα στο… ακουστικό του την τελική πρόταση από την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.
Με το να μην έχει ειδοποιηθεί όμως ακόμα πήρε την απόφαση να έρθει σε επαφή με τον Πλατανιά και να συζητήσει το ενδεχόμενο να παραμείνει στα Χανιά αλλά για να φορέσει πλέον «ερυθρόλευκα».
Ήταν πάντως από τους καλύτερους παίκτες του Α.Ο. Χανιά φέτος έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ απέναντι σε Πανηλειακό και Ασπρόπυργο.

Κατάγεται από το Χαριλάου και γεννήθηκε 1/1/1987. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στην ομάδα της καρδιάς του τον Άρη όπου ήταν στην ΠΑΕ για 2 χρόνια. Ακολούθησε ο ΠΑΟΝΕ και η μετακίνηση στην Κρήτη για λογαριασμό του Ηροδότου μετά από εισήγηση του τότε προπονητή Νίκου Ομηρίδη. Από τότε, 2007, είναι στην ουσία «Κρητικός» αφού πήρε μεταγραφή κατά σειρά σε ΟΦ Ιεράπετρας, Γιούχτα και από καλοκαίρι του 2010 στον Α.Ο. Χανιά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook