Την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 30 Νοέμβρη, πραγματοποιήθηκαν, στο ξενοδοχείο Αkali, οι δύο πρώτες συναντήσεις των εθελοντών που θα κάνουν πραγματικότητα το 5ο Santa Run στα Χανιά.

Η δράση του Santa Run, εκτός από το γεγονός ότι έχει ως εγγενή στόχο τη συμμετοχή, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη, υλοποιείται εδώ και πέντε χρόνια με αναπόσπαστο στοιχείο τη συμμετοχή εθελοντών. Χωρίς αυτούς η πολύμορφη και κάθε χρόνο μεγαλύτερη προσφορά του δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Παλιοί και νέοι εθελοντές, συναντήθηκαν, θυμήθηκαν στιγμιότυπα από τις προηγούμενες χρονιές και δεσμεύθηκαν και πάλι να κάνουν τους στόχους του Santa Run πραγματικότητα. Φέτος, ο στόχος είναι 7.000 συμμετέχοντες και 100.000 ευρώ να συγκεντρωθούν και να αποδοθούν στα ωφελούμενα ιδρύματα: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε μια πρώτη παρουσίαση του συνόλου των αναγκών από σήμερα μέχρι και τη μέρα πραγματοποίησης του 5ου Santa Run στα Χανιά, την Κυριακή 27 Δεκέμβρη. Παράλληλα, οι εθελοντές επέλεξαν και δήλωσαν συμμετοχή σε συγκεκριμένες θέσεις, ημέρες και ώρες συμμετοχής.

Στο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο συναντήσεων ήδη διεκπεραιώθηκαν δύο σημαντικά βήματα: το γύρισμα του καινούργιου προωθητικού βίντεο για το φετινό Santa Run, που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ προβολών, και η παραλαβή και αποθήκευση των 7.000 στολών Άγιου Βασίλη που και φέτος θα στολίσουν την πόλη μας, στις 27 Δεκέμβρη. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά στην πράξη ότι το Santa Run κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και πιο αποτελεσματικό, γιατί οι εθελοντές του είναι πιο πολλοί, πιο οργανωμένοι και απολαμβάνουν την κάθε δουλειά που απαιτείται μέχρι τη μεγάλη μέρα, με πνεύμα συλλογικό, όσο κοπιαστική κι αν είναι.

Το Santa Run παραμένει πάντα ανοιχτό σε όλους όσοι ανιδιοτελώς θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν στους στόχους του και υπενθυμίζει σε όλους τους πολίτες των Χανίων, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται από άλλες πόλεις, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη αρχίσει, σε επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ και διαδικτυακά στο www.santarunchania.com.

Φέτος, ελάτε κι εσείς. Η συμμετοχή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και η χαρά τη μέρα του Santa Run είναι εμπειρίες που δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ! Το ίδιο και τα παιδιά στα οποία προσφέρουμε.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook