Μια μοναδική βραδιά έζησαν χθες οι δημότες και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη Χώρα Σφακίων για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που για μία ακόμα φορά σήμανε την έναρξη της γιορτινής περιόδου στον δήμο Σφακίων.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης και το συγκρότημα του, αλλά και η λύρα του Γιώργου Μαγγελάκη διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ μικρούς και μεγάλους και οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους!

Η Ομάδα του Santa Run έδωσε από νωρίς το στίγμα της εκδήλωσης, αφού λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεσήκωσαν με την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέχεια οι Άγιοι Βασίληδες χόρεψαν με μικρούς και μεγάλους και μοίρασαν δώρα και πολλά χαμόγελα στον κόσμο, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά ότι αποτελούν την “ψυχή των Χριστουγέννων” στα Χανιά αλλά και σε όλη την Κρήτη.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της Χώρας Σφακίων, φρόντισαν να ετοιμάσουν πλούσια εδέσματα για τον κόσμο, ενώ σε όλη την εκδήλωση έρεε άφθονη τσικουδιά για τους μεγάλους και χυμοί και αναψυκτικά για τους νεότερους.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε περίπου στις 20.00, όταν ο Γιάννης Σαββιδάκης μέτρησε αντίστροφα και ο ουρανός γέμισε από τα πυροτεχνήματα. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα τραγούδια του Γιώργου Μαγγελάκη και την πλατεία της Χώρας Σφακίων γεμάτη από τον κόσμο που χόρευε ασταμάτητα. 

Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Σφακίων «Τα Σφακιά» ως διοργανωτής, ευχαριστεί τους καλλιτέχνες για την όμορφη βραδιά, την εταιρεία «Motor Oil Ελλάς», χωρίς την υποστήριξη της οποίας,  θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Ομάδα των Santa Run που έδωσαν χρώμα και χαρά στην εκδήλωση, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Δήμο Σφακίων για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης, τα μέσα ενημέρωσης που βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook