Σε μια κίνηση την οποία την είχαμε προαναφέρει από το «Flashnews» προχώρησε η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να είναι απόλυτα εξασφαλισμένη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. 
Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί στο Εφετείο Αθηνών να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η κρητική ΠΑΕ για παράνομη σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και για επανεξέταση του φακέλου της ομάδας από νομότυπη επιτροπή. 
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε και πήρε αναβολή από το Εφετείο Αθηνών προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεση της στις 21 Ιουλίου. Αυτό το έκαναν οι νομικοί της κρητικής ΠΑΕ περιμένοντας ουσιαστικά να δουν τι θα πράξει η Football League σχετικά με την διαταγή του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τροποποίηση της προκήρυξης σε ότι έχει να κάνει με τις αδειοδοτήσεις αλλά και για να δουν το αν και πότε θα ορίσει πλέϊ οφ η διοργανώτρια αρχή. 
Το παρόν στο Εφετείο Αθηνών στη σημερινή διαδικασία έδωσαν για τον ΟΦΗ οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ κ.κ Μανταδάκης και Φωτάκης καθώς και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο προκειμένου η κρητική ομάδα να καταφέρει να πάρει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. 
Από τους αντίδικους, η πλευρά της ΕΠΟ έλαμψε για ακόμη μια φορά δια της απουσίας της, ενώ οι νομικοί εκπρόσωποι της Football League παρέστησαν στο Εφετείο και ζήτησαν την απόσυρση της προσφυγής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook