Την Κυριακή, στο Πνευματικό Κέντρο, η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων, σε συνεργασία με την Π.Ε. Χανίων, διοργανώνει φιλανθρωπικό ανοικτό πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της νεολαίας στα κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας και τα έσοδα από το τουρνουά θα διατεθούν στον Σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “Ορίζοντας”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων σε συνεργασία με την Π.Ε Χανίων  διοργανώνει φιλανθρωπικό ανοικτό πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της νεολαίας στα κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας. Για το λόγο αυτό έχει καθιερώσει τις μέρες αυτές κάθε χρόνο να διεξάγει ένα πρωτάθλημα με κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα από το τουρνουά να διατεθούν στο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ».

Οι αγώνες, που θα αρχίσουν στις 10.00 π.μ., θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και θα απονεμηθούν κύπελλα-μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές κάθε ομίλου. Το παράβολο συμμετοχής στους αγώνες είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. της ΣΑΧ  2821055088 (6-9μμ.).

Στην ιστοσελίδα της ΣΑΧ www.chaniachess.gr  μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη των αγώνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook