Τη νίκη που επιζητούσαν για να αποφύγουν τους αγώνες μπαράζ και να ανανεώσουν την παρουσία τους στην Α1 Εθνικη Κατηγορία Πινγκ-Πονγκ πέτυχαν οι αθλητές του ΟΑΧ.

Οι Κωνσταντίνος Μουτσάκης, Κυριάκος Πενταράκης, Σπύρος Κιούφης και Κωνσταντίνος Λεμονής πήραν τη νίκη απέναντι στον Άρη Βούλας, με συνολικό σκορ 4-2.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Στόχος… επετεύχθη για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων στους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας πινγκ-πονγκ.

Οι Κωνσταντίνος Μουτσάκης, Κυριάκος Πενταράκης, Σπύρος Κιούφης και Κωνσταντίνος Λεμονής κατάφεραν να πετύχουν τη νίκη που επιζητούσαν επί του Αρη Βούλας με συνολικό σκορ 4-2, κάνοντας έτσι το σημαντικό βήμα για την παραμονή τους και ειδικότερα την αποφυγή των αγώνων μπαράζ. Οι αθλητές του ΟΑΧ επικράτησαν των Ζώνιου και Τσαρσιταλίδη, ενώ κέρδισαν στο διπλό τούς Δαμιανή και Ζώνιο. Στα άλλα δύο ματς που παρουσίασαν μεγάλο σασπένς και κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, πρώτα ο Μουτσάκης και στη συνέχεια ο Κιούφης ηττήθηκαν από τον Δαμιανή με 3-2.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο ΟΑΧ γνώρισε ισάριθμες ήττες, αναμενόμενες εν πολλοίς, με 4-0, από τον Ολυμπιακό και τον Α.Σ. Πέρα. Να σημειωθεί ότι η Αντισφαίριση μετά τη λήξη του α’ γύρου μετρά πλέον δύο νίκες, με την προηγούμενη να ήταν επί του Α.Σ. Ιφίτου Πατρών.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

7η αγωνιστική
Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός 0-4
Μουτσάκης-Σγουρόπουλος 1-3
Πενταράκης-Ρηνιώτης 0-3
Κιούφης-Σταματούρος 0-3
Λεμονής/Πενταράκης-Ρηνιώτης/ 1-3

8η αγωνιστική
Γ.Σ. Αρης Βούλας-Ο.Α. Χανίων 4-2
Μουτσάκης-Δαμιανής 2-3
Κιούφης-Δαμιανής 2-3
Μουτσάκης-Ζώνιος 3-2
Πενταράκης-Ζώνιος 3-2
Κιούφης-Τσαρσιταλίδης 3-0
Μουτσάκης/Κιούφης-Δαμιανής/Ζώνιος 3-1

9η αγωνιστική
Ο.Α. Χανίων-Α.Σ. Πέρα 0-4
Μουτσάκης-Κωνσταντινόπουλος Κων/νος 0-3
Κιούφης- Κωνσταντινόπουλος Γεώργιος 0-3
Πενταράκης-Λαγογιάννης 0-3
Μουτσάκης-Ζώνιος 3-2
Λεμονής/Πενταράκης- Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίννος/Κωνσταντινόπουλος Γεώργιος 0-3

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Επόμενες υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα της Α1 του ΟΑΧ είναι το 2016 και ειδικότερα το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου, με τους αγώνες που πρόκειται να δώσει να είναι απέναντι στον Α.Ο. Ταταύλα Κωνσταντινουπόλεως και τον Α.Σ. Πρόοδος Βούτζας Ραφήνας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook