Την ημίωρη παράταση χρειάστηκαν ΙΝΚΑ και Άρης Βουκολιών για να κάμψουν την αντίσταση του Απόλλωνα και της Παλαιόχωρας, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Χανίων.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν 4-2 του Απόλλωνα με πρωταγωνιστή στην παράταση τον Τσίτα που σκόραρε δύο φορές, στο 103’ με πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους και στο 106’ με ιδανικό στοπάρισμα και σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Δασκαλάκη. Για να φτάσουμε όμως στο έξτρα μισάωρο είχε προηγηθεί ένα “χορταστικό” από γκολ παιχνίδι, με τον Λίκα να ανοίγει το σκορ στο 43’. Ο μαχητικός Απόλλων ισοφάρισε στο 62’ με κεφαλιά του Μανιαδάκη από “ασίστ” με τον ίδιο τρόπο του Χατζηλάρη, για να κάνει το 2-1 ερχόμενος από τον πάγκο ο Γαλανίδης στο 82’, από κεφαλιά-πάσα του Ζντράβκοβιτς. Ο Αγκνάνμπε, που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς, ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά, έπειτα από κεφαλιά του Χατζηλάρη που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στον Ταυρωνίτη η Παλαιόχωρα αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” για τον Άρη Βουκολιών, που χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 2-0. Ο Παπιδάκης στο 95′ και ο Κοκάκης στο 110′ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη.

Στο Νιο Χωριό ο Αστέρας Μανολιόπουλου νίκησε 1-0 τον γηπεδούχο Τιτάνα και πήρε το… εισιτήριο για τους “8”. Το “χρυσό” γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 85′ ο Ν. Ροκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook