Ακόμα ένα εμπόδιο, αυτό του Μινωταύρου, ξεπέρασε ο Άρης Σούδας, νικώντας έπειτα από αρκετά χρόνια στις Μουρνιές με 1-0, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή.

Η ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη συνεχίζει με το απόλυτο νικών και χωρίς να έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Μπαμπουνάκης στο 70’, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ και να ζητάνε και δύο πέναλτι στο ματς σε μαρκαρίσματα πάνω στον Καλέλλη και στον Βακαλουνάκη.

Σε… στενή επαφή με την κορυφή διατηρήθηκε ο Πανακρωτηριακός, που ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Ίκαρο Μουρνιών, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 (40’ Μιχαήλ, 60’, 70’, 84’ Μπαδιεριτάκης, 77’, 86’ Λυχνάκης).

Το ΙΝΚΑ πέρασε αλώβητο από τη Μοναχή Ελιά απέναντι στη Δόξα Παχιανών (φωτ.), την οποία νίκησε με 3-2 (20’ Τσίτας, 38’ Γωνιωτάκης, 80’ Βεστάκης-55’ Καβρουλάκης, 85’ Κορωνάκης), παίζοντας από το 56’ χωρίς τον Ζντράβκοβιτς, που αποβλήθηκε.

Δύσκολο πέρασμα για τον Άρη Βουκολιών από τη Σούδα, απέναντι στον μαχητικό σε ακόμα ένα παιχνίδι Ποσειδώνα Τσικαλαριών, με σκορ 2-1. Στο 30’ ο Κοκάκης σημείωσε το 0-1 και ο Κουκλάκης ισοφάρισε σε 1-1 στο 37’, με τον… Παπιδάκη να “απαντάει” άμεσα στο 40’ για το τελικό 1-2.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook