Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, οι αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων, που όλοι περιμένουμε για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να περάσουμε λίγο χρόνο με τους αγαπημένους μας, να αναπολήσουμε ευχάριστα το παρελθόν και να οραματιστούμε δημιουργικά το αύριο.

Είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ευκαιρία για προσωπικές εκπλήξεις που στερήσαμε στον εαυτό μας…

Το Flashnews.gr σε συνεργασία με την Italian Factory Outlet, σας κάνουν τα καλύτερα δώρα για τη χρονιά που έρχεται, προσφέροντας 3 δωροεπιταγές των 100€, για ψώνια από τα πιο επώνυμα brands της αγοράς.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και διεκδικήστε και εσείς το δώρο σας.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή:

Μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, (κάντε like), συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2016 και η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών, μπορεί να γίνει από το τέλος του διαγωνισμού  και για όλο το 2016, με εξαίρεση τις περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών.

Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να γίνει χρηματική εξαργύρωση όσον αφορά στο ποσό που αντιστοιχεί η δωροεπιταγή, ενώ σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 100€, καταβάλλεται η διαφορά.

 

Italian Factory Outlet (Italmarket.gr)

Το Italian Factory Outlet φέρνει στο κοινό των Χανιών τις πιο γνωστές μάρκες παγκοσμίως σε τιμές….Ευρωπαϊκές.

Με showrooms στο Τορίνο της Ιταλίας και απευθείας εισαγωγές από τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους, η Italmarket εξειδικεύεται στην διανομή επώνυμων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, σε όλα τα μεγέθη και φυσικά σε πληθώρα σχεδίων, για κάθε γούστο.

Στο Italian Factory Outlet θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες Versace, Guess, Diesel, Hugo Boss, Calvin Klein, Tom Ford, Fendi,  Franklin Marshall, Cerruti, Emporio Armani, All Star, Dsquared, Diesel, D&G, Miss Sixty, Salvatore Ferragamo, Moscanueva καθώς και πολλά άλλα brands, αλλά και γνωστές μάρκες casual όπως η Bonavita αλλά και brands αθλητικών όπως Puma, Nike κλπ.

Τώρα δυο νέοι όροφοι για τον άνδρα και την γυναίκα και μια καινοτομία για την πόλη των Χανίων με ένα SPORTS ROOM με τα καλύτερα και πιο ” ψαγμένα”  μοντέλα σε  ρούχο και παπούτσι από τις πιο γνωστές μάρκες του αθλητικού χώρου για όλη την οικογένεια.

Και όλα αυτά σε δυο υπερκαταστήματα.

Στον Κλαδισσό και τα Κουνουπιδιανά, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει και να σας βρει ότι επιθυμείτε.

ITALIAN FACTORY OUTLET: Το πρώτο, το μόνο, το αυθεντικό Factory Outlet στην Κρήτη!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ITALIAN FACTORY OUTLΕΤ
– Κουνουπιδιανά
– Γέρυρα Κλαδισσού
Tel: 28210 49641
email: [email protected]

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook