Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο πόδι από τον Χανιώτη ορθοπεδικό Δήμο Αναστασάκη υποβλήθηκε τη Δευτέρα (21/12) στην Αθήνα ο αθλητής του Κύδωνα Δημήτρης Τσαρουχάς.

Σε περίπου έναν μήνα ο Τσαρουχάς αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση του Κύδωνα:

Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο πόδι υποβλήθηκε την Δευτέρα (21/12) ο καλαθοσφαιριστής του Κύδωνα Χανίων, Δημήτρης Τσαρουχάς. Η επέμβαση έγινε στην Αθήνα από τον Ορθοπεδικό Δήμο Αναστασάκη. Η επέμβαση ήταν επιβεβλημένη λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε, εδώ και αρκετό καιρό, ο Δημήτρης Τσαρουχάς και το οποίο αντιμετώπιζε προσωρινά, με επιμέρους, θεραπείες.  Πλέον, ο παίκτης της ομάδας μας εισέρχεται σε περίοδο ανάρρωσης, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα μπει σε περίπου έναν μήνα.

Το τμήμα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων εύχεται στον Δημήτρη Τσαρουχά Καλή Ανάρρωση, Καλή Χρονιά και να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση 

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Χανιώτες φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και είχε θετική έκβαση για την ομάδα μας. Ομάδα και κόσμος πορεύονται μαζί, με στόχο την επίτευξη των φετινών στόχων, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Παράλληλα, η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, με Υγεία και Αγάπη!

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook