Το Ινστιτούτο Πολιτιστικών Ανταλλαγών με την υποστήριξη των χορευτικών ομάδων Duende Dance Club, Nena’s Academy και “Tango Salsa Heraklion Club” διοργανώνει την Latin βραδιά:
Latin Night – at the “Marilyn Monroe in the Arts” Exhibition.

H εκδήλωση, που θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Γούρνες), στο φουαγιέ της έκθεσης “Marilyn Monroe in the Arts” απευθύνεται στους φίλους του Latin αλλά και σε όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη Salsa και στη Bachata.

Από τις 19:30 ως τις 22:00, θα προσφέρονται 50 ‘λεπτα σεμινάρια Latin. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει βραδιά Latin σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Chacha, Rumba, Tango κ.ά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν διάφορα χορευτικά Shows.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης “Marilyn Monroe in the Arts” που φιλοξενεί πάνω από 200 αυθεντικά εκθέματα εμπνευσμένα από τη πιο διάσημη γυναίκα του 20ου αιώνα, φιλοτεχνημένα από 80 διεθνείς καλλιτέχνες (Andy Warhol, Erro, Werner Berges, Mel Ramos, Heidi Popovic κ.ά) οι οποίοι αναδεικνύουν εύγλωττα την επιρροή της εικόνας και των Μέσων στη διαμόρφωση των ειδώλων και την «επιβολή» τους στο κοινό.
Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται:

• Ποτό
• Σεμινάρια Latin
19:30-20:20 Salsa L.A. style και Rumba με την Ιωάννα Βιτσάκη
20:20-21:10 Rumba & Disco με τον Dusan Stojancev
21:10-22:00 Bachata και Rumba με τον Μανώλη Τσαγκαράκη
• Παρουσίαση Χορευτικών Shows από τις ομάδες
– Duende Dance Club – Dusan Stojancev
– Nena’s Academy
– Tango Salsa Heraklion Club
• Είσοδος στην έκθεση “Marilyn Monroe in the Arts”

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Νικόλας Σμυρνάκης
2810 – 763301
2810 – 763302

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook