Από 01/01/2016 θα ισχύει σε όλα τα γήπεδα της χώρας η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία θα είναι υποχρεωτική για την έκδοση εισιτηρίων για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πλατανιάς μέσω σχετικού βίντεο ενημερώνει τους φιλάθλους για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι όσοι υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα μπορούν να παίρνουν άμεσα την κάρτα τους.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι από 1/1/2016 ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου η οποία θα είναι υποχρεωτική για την έκδοση εισιτηρίων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εχοντας μπροστά μας τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, καλούμε τους φιλάθλους μας να φροντίσουν ώστε να προμηθευτούν εγκαίρως την κάρτα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, όσοι υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 31/12/2015 στα γραφεία της ΠΑΕ θα μπορούν να παίρνουν την κάρτα επί τόπου, ενώ όσοι υποβάλλουν την αίτηση στο Official Store στα Χανιά, θα την παραλαμβάνουν την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι: φωτοτυπία ταυτότητας, έντυπη μορφή ΑΜΚΑ, φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, ενώ κατά την παραλαβή καταβάλλεται το ποσό των 2€.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook