Σε έναν τελικό όπου κυριάρχησε το… άγχος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας επικράτησε 1-0 του ΔΑΑΟΧ και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Παίδων της ΕΠΣΧ για τη σεζόν 2015-16.

Παρουσία αρκετού κόσμου στα Καθιανά έγινε ο τελικός του Κυπέλλου Παίδων “Σχοινάς Τηλέμαχος” που κρίθηκε τελικά στο γκολ.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου 35λεπτου από κόρνερ του Φαραζή ο Τζιλιβάκης πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε και σε παίκτη του ΔΑΑΟΧ και σύμφωνα με τον β’ βοηθό Χάμπα πέρασε τη γραμμή, απόφαση που ασπάστηκε ο ρέφερι Κανελάκης δείχνοντας σέντρα.

Α’ βοηθός ήταν ο Αναστασάκης.

Μετά τη λήξη έγιναν οι απονομές σε νικητές και φιναλίστ με τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ να δίνει συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και να αναφέρει στα παιδιά το σπουδαίο έργο που άφησε ως παρακαταθήκη στο χανιώτικο ποδόσφαιρο ο Τηλέμαχος Σχοινάς, στη μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένη η διοργάνωση (όπως είναι και το πρωτάθλημα Παίδων).

Στους νικητές τα μετάλλια και το τρόπαιο έδωσε ο γιος του αείμνηστου Μάχου, Μιχάλης, που ευχαρίστησε θερμά την ΕΠΣΧ για την κίνησή της να αφιερώσει στη μνήμη του πατέρα του το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Παίδων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook