Εκπλήξεις αναφορικά με τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων αδελφών στην Μακρυκάπα Ευβοίας, επεφύλασσε η νεκροτομή, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως προέκυψε τα θύματα δεν φέρουν εξωτερικές ή εσωτερικές κακώσεις που να δικαιολογούν βίαιο θάνατο και εγκληματική ενέργεια, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν σοβαρά και τα ενδεχόμενα της δηλητηρίασης, της πτώσης ακόμη και της αυτοκτονίας. 

Δεν αποκλείεται ακόμη και η περίπτωση το ένα απο τα δύο αδελφια να πέθανε πρώτο και στη συνέχεια το δεύτερο να κατέρρευσε από το σοκ της απώλειας με το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα. Εξετάζουν ακόμη και την περίπτωση τα δύο αδέρφια να τσακώθηκαν και κατά τη διάρκεια της προστριβής να προκλήθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ στη συνέχεια ο δεύτερος, συντετριμένος από την απώλεια, που ενδεχομένως θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για αυτή, να έχασε και αυτός τη ζωή του.    

Οι δύο βοσκοί, ηλικίας 83 και 79 χρόνων, είχαν βρεθεί νεκροί έξω από το σπίτι-σταύλο, όπου διέμεναν, δίπλα σε ένα αγροτικό όχημα, στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο ένας έφερε μώλωπες και εκδορές στο μάτι και τη μύτη, ενώ ο δεύτερος στο κεφάλι. Πριν από μερικούς μήνες δύο άτομα τους είχαν δέσει και φιμώσει και είχαν αρπάξει 1.700 ευρώ. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αν και δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, εκτιμούν ότι αυτό έχει απομακρυνθεί ή τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν.    

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook