Για άλλη μια χρονιά, το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, συγκέντρωσε εθελοντικά διάφορα είδη (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κ.α.), για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων της Κρήτης, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σήμερα, εκπρόσωποι των συσσιτίων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και του Χαμόγελου του Παιδιού, παρέλαβαν απο το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, τις τσάντες με τα είδη που συγκεντρώθηκαν απο τους αστυνομικούς των Χανίων.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Καραμαλάκης πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προσωπικού της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια προκειμένου να επικροτηθεί η προσπάθεια των  φορέων που θα λάβουν και τα είδη.

 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Μητρόπολης και του Χαμόγελου του Παιδιού ευχαρίστησαν την αστυνομία για την προσφορά της, σημειώνοντας πως δείχνει το κοινωνικό πρόσωπό της.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook