Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Βασίλης Σκούρτης, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης κι ανακοινώθηκε από τη Skoda Ξάνθη.

Ο γεννημένος στα Χανιά επιθετικός ανακοινώθηκε από την ακριτική ομάδα και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις μαζί της.

Ο Σκούρτης φέτος στο πρωτάθλημα είχε 5 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Στο Κύπελλο Ελλάδας είχε 2 συμμετοχές με 2 γκολ και μία συμμετοχή στο Europa League.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Νέων Χανίων και σε νεαρή ηλικία πήγε στον Ολυμπιακό, όπου ξεχώρισε γρήγορα για το ταλέντο του. Πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και της Λάτσιο και το 2010 εντάχθηκε στον Πανιώνιο. Από εκεί βρέθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο, για να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Πλατανιά το α’ μισό της σεζόν 2011-2012. Στο β’ εξάμηνο βρέθηκε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Βιλαβερντένσε, για να ακολουθήσει για μιάμιση σεζόν η Τοντέλα. Τις… μετοχές του τις ανέβασε αρκετά στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ρόντα, ενώ τη σεζόν 2014-2015 έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Νίκη Βόλου, μέχρι που αποχώρησε από το πρωτάθλημα η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Τον Ιανουάριο του 2015 εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε μέχρι και πριν λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη.

Η ενημέρωση για την πρώτη προπόνηση του Σκούρτη:

Με το νέο της απόκτημα, τον Βασίλη Σκούρτη, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο 23χρονος επιθετικός αφού γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το νέο εργασιακό του περιβάλλον, στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα προσαρμογής του. Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε DVD με φάσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε συγκεκριμένες φάσεις δίνοντας παράλληλα τις οδηγίες του. Στη συνέχεια στα γήπεδα του προπονητηρίου, οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση δούλεψαν σε τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας, στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook