Η κρισιμότητα της κατάστασης και το γεγονός ότι ο χρόνος περνάει έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι η συνάντηση, την οποία είχε αποκαλύψει το FlashNews.gr, ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές για την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά θα είχε θετική εξέλιξη.

Αντι αυτού η υπόθεση εξελίχθηκε σε ναυάγιο και ουσιαστικά το μόνο αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν ότι ο Παντελής Ευθυμάκης συνεχίζει την προσπάθεια ανάληψης της ΠΑΕ έχοντας στο πλευρό του έναν Άγγλο επενδυτή ονόματι Γκράχαμ και έναν ακόμα Χανιώτη επιχειρηματία.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στην συνάντηση ήταν «παρών» και ο Νότης Ψυλλάκης αλλά θιγμένος και φανερά ενοχλημένος από την καθυστέρηση τριών ωρών του κ. Ευθυμάκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να μην συμμετέχει στην συζήτηση.

Οι διάλογοι ανάμεσα στον επικεφαλής της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ και κάποιους παράγοντες νυν και πρώην που έδωσαν το παρόν ήταν έντονοι και ακούστηκαν και βαριές εκφράσεις.
Ο κ. Ευθυμάκης ουσιαστικά πλέον δεν έχει «συμπαίκτες» κάποιους από αυτούς που είχαν επιθυμία να βοηθήσουν, μιας και φάνηκε να τους απομακρύνει έμμεσα, και πορεύεται πλέον με τα μέλη της Κίνησης που έχει δημιουργήσει και τον κ. Γκράχαμ, που ανέφερε ότι το Σάββατο (9/7) θα είναι στα Χανιά και θα διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την ομάδα.
Σίγουρα υπάρχει μια επιφυλακτικότητα όσον αφορά αυτήν την προαναγγελία αλλά… κοντός ψαλμός αλληλούια. Μέσα στην ημέρα θα φανεί αν είναι υπαρκτό αυτό το ενδιαφέρον.
Πέρα από αυτό ο Παντελής Ευθυμάκης ανακοίνωσε ότι προπονητής αναλαμβάνει οριστικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με τις υπογραφές να πέφτουν το Σάββατο, αν και ακόμα δεν έχει προκύψει νέα διοίκηση.
Έγινε αναφορά και στο θέμα του Νίκου Μποχώνη όπου ο ηγέτης της ενδιαφερόμενης για την ΠΑΕ  Κίνησης ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα παίρνοντας και προκαταβολή. Από τους παίκτες του περσινού ρόστερ θα μείνουν, όπως είπε, όσοι επιθυμεί η ομάδα και ο προπονητής.

Η ουσία είναι ότι ο χρόνος περνάει και θα πρέπει να πάρουν επίσημη μορφή πλέον κάποια πράγματα ώστε να πάψει να υπάρχει μία αβεβαιότητα και μία δυσπιστία στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Να φανεί ότι πράγματι ο ΑΟΧ μπορεί να γυρίσει σελίδα και να χαράξει νέα ρότα.

Απλά από την συνάντηση φάνηκε ότι χάθηκε ίσως η τελευταία ευκαιρία για να βρούνε όλοι οι ενδιαφερόμενοι μία λύση και να υπάρξει μια συσπείρωση μέσα από την οποία θα έβγαινε ένα  δυνατό σχήμα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook