Το πρωί του Σαββάτου ο Πλατανιάς πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από τη σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής (03/01-15:00) με την ΑΕΚ στα Περιβόλια.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το πρώτο ματς του νέου έτους, όπου στόχος του Πλατανιά είναι να κάνει… ποδαρικό με νίκη.

Η επίσημη ενημέρωση:

Πανέτοιμη είναι η ομάδα μας για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Περιβόλια (15.00) για την 16η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Στόχος, άλλωστε, για τον Πλατανιά είναι να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με το δεξί, απέναντι μάλιστα σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο.

Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ανακοινώθηκε η αποστολή. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook