Τελευταία ενημέρωση 18:05

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση, διεκομίσθη νωρίς το πρωί, ένα 10χρονο παιδάκι από τον Άγ. Νικόλαο το οποίο υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού μετά από ανάφλεξη σε σόμπα πετρελαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το παιδάκι επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου με βενζίνη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανάφλεξη και οι φλόγες να τυλίξουν το πρόσωπο και το κεφάλι του μικρού παιδιού.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου ενώ από εκει΄διεκομίσθη στο Ηράκλειο, και εισήχθη λίγο μετα τις 09:30 το πρωί,  στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σοβαρή καθώς φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός του, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του 10χρονου στο Νοσοκομείο Αγ. Σοφία στην Αθήνα, η οποία έγινε το απόγευμα με αεροσκάφος C-130.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην 126 ΣΜ και απο εκεί με το C130 στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, απόπου με ασθε3νοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook