Μία εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Καθιανά ο Πανακρωτηριακός έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τίτλου της Α’ Κατηγορίας τον Άρη Σούδας.

Ο Βασίλης Παπαδάκης πήρε το καλύτερο… δώρο από τους παίκτες του για την ονομαστική του εορτή, αφού ο Πανακρωτηριακός έκανε επιβλητικό πέρασμα από τον Ταυρωνίτη, επικρατώντας στο ντέρμπι με 3-0 του Άρη Βουκολιών (20’ και 45+2’ Μπαδιεριτάκης, 60’ Βασιλομιχελάκης).

Στη Σούδα την ίδια ώρα ο Άρης υποχρεωνόταν στην πρώτη του απώλεια βαθμών από τον “γείτονα” Ποσειδώνα Τσικαλαριών (2-2), στον οποίο αγωνίζονται αρκετοί παίκτες που προέρχονται από τους τυπικά γηπεδούχους. Περράκης (10’) και Μαθιουδάκης (35’) έβαλαν δύο φορές μπροστά στο σκορ τον Ποσειδώνα, για να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές οι Παπαθανασίου (25’) και Μπαμπουνάκης (55’). Μετά τη λήξη αντίκρισε κόκκινη ο Αντ. Γαλανάκης για τον Άρη.

Ιστορική νίκη για τη νεανική Δόξα Παχιανών με ανατροπή στο σκορ απέναντι στον Μινώταυρο (2-1), ο οποίος έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε επίπεδο ομίλου τίτλου. Ο Χαλκιαδάκης στο 46’ με ωραίο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, για να έρθει η ανατροπή με δύο εκτελέσεις πέναλτι του Αντ. Περράκη (57’ και 72’). Στη δεύτερη παράβαση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι από το 82’ έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής του Χρυσού, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο τερματοφύλακάς τους Χριστουλάκης έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Πρώτη νίκη για τον Ίκαρο στον όμιλο τίτλου, στο ντεμπούτο του Τάκη Λαζαρίδη στον πάγκο του με 4-3 απέναντι στα Κεραμειά (7’ και 72’ Χριστόπουλος, 15’ Μεγαλακάκης, 66’ Χαμζάι-20’,40’ και 85’ Στ. Πατσαρίκας).

*Στον όμιλο παραμονής το Σάββατο ΔΑΑΟΧ-Ροδωπού 4-2 (78’ αυτ. Παπαδάκης, 83’ αυτ. Σαραντολάκης, 86’ αυτ. Μακράκης (και τα τρία από προσπάθειες του Μπίτι), 88’ Κουτουλάκης-15’ πέν. και 55’ Μαναρώλης)
Τιτάν-Ιδομενέας 3-0 (29’ Τρούλος, 75’ πέν. και 83’ πέν. Πετράκης)

*Στη Γ’ Κατηγορία Πέργαμος-Αστέρας Χαλ. 0-2 (10’ Κατσαμάνης, 84’ Ζούμας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook