Αίσθηση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση της υποψήφιας των Δημοκρατικών και πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την οποία εξωγήινοι πιθανόν να έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Νέο Χαμσάιρ και σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ύπαρξη UFO, η Κλίντον τόνισε πως προτίθεται «να φτάσει στην πηγή της αλήθειας». Περαιτέρω, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να στείλει μία ειδική ομάδα επιστημόνων στην Περιοχή 51 όπου βρίσκεται η άκρως απόρρητη βάση των ΗΠΑ στη Νεβάδα, με τους αστικούς μύθους να κάνουν λόγο για εργαστήρια κατασκευής εξωγήινης τεχνολογίας.

Η σχέση του ζεύγους Κλίντον με… εξωγήινες μορφές ζωής αντλούν τους δεσμούς τους από το παρελθόν, καθώς ο Μπιλ Κλίντον είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο ότι δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους, ενώ αναφορικά με την Περιοχή 51 δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί».

Σημειώνεται ότι ένας από τους επικεφαλής του επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος και του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζον Ποδέστα, στο παρελθόν είχε απευθύνει έκκληση να δημοσιευθούν όλα τα αρχεία που αφορούν σε UFO. «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook