Την στήριξη του στον Βαγγέλη Μεϊμάρακη για την ηγεσία της ΝΔ   εκφράζει με δήλωση του, λίγες μέρες πριν τις εκογές, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ Νίκος Αντωνακάκης .

Στη δήλωση του ο κ. Αντωνακάκης τονίζει ότι η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη θεωρείται  η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ γιατί όπως έδειξε και το αποτελεσμα των εκλογών ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατοχύρωσε τη ΝΔ ως ένα παράγοντα σταθερότητας και προοπτικής, μπορεί να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, γιατί μόνο έτσι  η ΝΔ  μπορεί  να προχωρήσει μπροστά  και να κερδίσει ξανά την κοινωνία προς όφελος της πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού .

Ο αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια για τα ιδεώδη της Παράταξης, Ηρακλειώτης Βαγγέλης Μειμαράκης ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , βουλευτής ,υπουργός , Πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός της ΝΔ  έχει δείξει δείγματα  γραφής και μια πορεία που βεβαιώνει  ότι μπορεί και το οφείλει στο όνομα της ενότητας να ηγηθεί της παράταξης .

Είμαι σίγουρος , προσθέτει , ο Νίκος Αντωνακάκης ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να  εκφράσει τον χώρο της κεντροδεξιάς καλύπτοντας όλο το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος  με συνέπεια και υπευθυνότητα .

Καταλήγοντας ο Ν. Αντωνακακης σημειώνει ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποτελεί τον συνθετικό κρίκο της ΝΔ η οποία καλείται να παίξει  καταλυτικό ρόλο από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα και της Κυβέρνησης αύριο ενώ εκφράζει την πεπείθηση του ότι  η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη και αρραγή συνεχίζοντας τα  ιστορικά και  διαχρονικά επιτεύγματα της.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook