Δεν υπάρχουν κακώσεις αλλά ούτε ενδείξεις για θάνατο από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας, νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, στο πτώμα που βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στη θαλάσσια περιοχή του Καβρού.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαδομανωλάκης: 

Δε βρήκαμε κακώσεις, ούτε στο κρανίο, ούτε στον θώρακα, ούτε στην κοιλιά, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευρήματα που να συνηγορούν ότι πρόκειται για παράδειγμα για πυροβολισμό ή μαχαίρωμα. Επίσης, αν και έχουν αλλοιωθεί αρκετά τα εσωτερικά όργανα, δεν υπήρξαν παθολογικά ευρήματα που να δικαιολογούν δηλαδή θάνατο από παθολογικά αίτια.  Από εκεί και πέρα περιμένουμε την απάντηση του τοξικολογικού εργαστηρίου να δούμε μήπως υπάρχει κάποια ουσία που να τον οδήγησε στον θάνατο

Η ταυτότητα του νεκρού παραμένει άγνωστη και δεδομένης της σήψης του πτώματος φως αναμένεται να ρίξει εξέταση DNA, καθώς η αναγνώριση ήταν αδύνατη μια και το πτώμα που ανήκει σε λευκό άνδρα, έμεινε στη θάλασσα από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη. Από τον νεκρό έχει ήδη ληφθεί οδοντόγραμμα ενώ δείγμα αίματος και οστού έχει σταλεί στην Αθήνα για ανάλυση γενετικού υλικού προκειμένου να διασταυρωθεί με υλικό από συγγενικό πρόσωπο που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον.