Το Deltanet Travel ετοιμάζεται να μπει δυναμικά με το δεξί στο 2016. Η εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Βαμιεδάκη, επεκτείνεται ποσοτικά και γεωγραφικά, με στόχο να ξεπεράσει φέτος τους 500.000 πελάτες.

Το 2015 ισχυροποίησε τη θέση της με την είσοδο της στη Γερμανική αγορά, μέσω της εξαγοράς της Greco Services και την συνεργασία με το Γερμανικό κολοσσό Alltours, διατηρώντας παράλληλα τη δυναμική της στις κλασσικές της αγορές, όπως η Αγγλιά, η Ελβετία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Δανία, η Βαλτική, το Ισραήλ και άλλες.

Για το 2016, αναμένει μεγάλη αύξηση από τη Ρωσία, λόγω του φιλόδοξου προγραμματισμού του Ρώσου στρατηγικού συνεργάτη της Anex Tours που αναμένεται να ξεπεράσει τις 180,000 πελάτες σε Ελλάδα & Κύπρο.Σύντομα θα ανακοινωθούν παράλληλα και δύο νέες συνεργασίες στη Γαλλική και Ιταλικά αγορά, με ισχυρούς παίκτες, που θα συζητηθούν πολύ…

Η Deltanet ιδρύθηκε το 2001 από το Μιχάλη Βαμιεδάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα διαθέτει υποκαταστήματα σε Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Κάρπαθο, Ζάκυνθο και Κύπρο, απασχολώντας πάνω από 150 άτομα. Δυνατό της χαρτί παραμένει πάντα η «τράπεζα κρεβατιών» (bed – bank) που διαχειρίζεται πολλές χιλιάδες κλίνες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, μέσω προνομιακών συμφωνιών και προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα στους συνεργάτες της.

Το 2016 προγραματίζεται η επέκταση με υποκαταστήματα σε Αθήνα και Ζάκυνθο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των στρατηγικών κινήσεων του Ομίλου στη μακρινή αγορά της Κίνας.

Στον Όμιλο συμφερόντων Βαμιεδάκη ανήκει και η ξενοδοχειακή αλυσίδα Vita Hotels με 5 ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο.

Πηγή: Χρήμα και τουρισμός