Το τέλος είναι δεδομένο και ο Εργοτέλης δεν δείχνει να έχει χρόνο ζωής πάνω από μια εβδομάδα. Τι επίσπευσε όμως τις διαδικασίες για να επέλθει πιο γρήγορα το τέλος;

Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι ο Εργοτέλης δεν μπορεί να κάνει επαγγελματία κανένα ποδοσφαιριστή της Κ19 και παρά τα όσα διέρρεαν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κανένας παίκτης δεν μπορούσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Κατά συνέπεια, ο Εργοτέλης έχει απομείνει αυτήν την στιγμή με 17 ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα πορεύονταν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθε ο ΟΦΗ την περσινή σαιζόν όταν δεν εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να… υποχρεωθεί σε εθελούσια αποχώρηση.

Πέραν όλων των άλλων, οι οριστικές εξελίξεις επήλθαν μετά την επιστροφή από την Γερμανία του Δημήτρη Παπουτσάκη. Το τελευταίο ταξίδι του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη δεν έβγαλε αποτέλεσμα και έτσι οι διαδικασίες επισπεύθηκαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι.

Ήδη στο Μαρτινένγκο γίνονται συνεχείς συζητήσεις μεταξύ παραγόντων, εξωδιοικητικών και μη, προκειμένου αρχικά ο Εργοτέλης να δώσει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στην συνέχεια να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, την ίδια ημέρα οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από το ίντερνετ και επικράτησε παγωμάρα ενώ είναι δεδομένο ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις και από την δική τους πλευρά.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook