Πλατανιάς και Stoiximan επισκέφτηκαν την Τρίτη το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων Κρήτης.

Σκοπός των επισκέψεων ήταν η προσφορά χαμόγελων και δώρων σε μικρά παιδιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το fcplatanias.gr για τις επισκέψεις αυτές:

Υπάρχουν στιγμές που μια απλή κίνηση από κάποιους ανθρώπους, είναι τόσο σημαντική για κάποιους άλλους. Ενα χαμόγελο, ένα μικρό δώρο στοιχίζουν… τίποτα και όμως για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, το χαμόγελο των παικτών του Πλατανιά και η οικονομική βοήθεια των ανθρώπων του μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ, της Stoiximan, που επισκέφτηκαν τα δύο ιδρύματα στα Χανιά, ήταν ένα τεράστιο δώρο και μια παρουσία ελπίδας.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Φάνη Ξηνταβελόνη, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Βλάχο, τον συνεργάτη του κ.Παράσχου, Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά, καθώς και το μέλος του ΔΣ της Stoiximan Γιάννης Σπανουδάκης και ο επικεφαλής marketing της εταιρίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος βρέθηκαν κοντά σε αυτά παιδιά μοιράζοντας δώρα από πλευράς του συλλόγου και ένα σημαντικό ποσό από την πλευρά της Stoiximan. Μαζί τους ήταν και ο αντιδήμαρχος Χανίων, Μανώλης Κεμεσίδης, ο οποίος από την δική του πλευρά μίλησε για την προσπάθεια να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στέγη το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ.

“Μακάρι να μην υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Ομως δυστυχώς ο κόσμος που ζούμε δεν είναι ιδεατός. Η ΠΑΕ Πλατανιάς και ο μεγάλος χορηγός η Stoiximan, διαχρονικά, στέκονται αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Δυστυχώς κάποιοι που μπορούν να συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο, δεν το κάνουν”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Ξηνταβελόνης.

Το μέλος του ΔΣ της Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης είπε: “Η Stoiximan στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας που αναπτύσσει στη βάση συγκεκριμένων πυλώνων, λειτουργεί στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης και της στήριξης καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία, επιχειρώντας να συμβάλει υποστηρικτικά με κάθε τρόπο. Η στάση αυτών των παιδιών μπρος στο δικό τους αγώνα για αξιοπρεπή ζωή είναι ένα ειλικρινές παράδειγμα για να αντιληφθούμε πως οι δυσκολίες δεν είναι ποτέ απροσπέλαστες”.

“Εμείς στη Stoiximan, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης επιδιώκουμε να ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης της κοινωνίας. Και όταν αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά ιδρυμάτων και οργανισμών που κρίνονται από την αποτελεσματικότητα και τον χαρακτήρα του έργου τους, δεν θα μπορούσαμε παρά να βρισκόμαστε και εμείς στο πλευρό τους. Με την παρουσία των παικτών και της ομάδας του Πλατανιά που συμβάλλει στην πράξη με την παρουσία τους εδώ σήμερα, ευχόμαστε να συνεχίσετε να παράγετε αυτό το πολυσύνθετο και πολύπλευρο έργο, προς τα ίδια τα παιδιά, τις οικογένειες τους αλλά και την ίδια την κοινωνία”, επεσήμανε ο επικεφαλής marketing της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος τόνισε: “Σε συνεργασία ΠΑΕ και Stoiximan κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητας των παιδιών αυτών”, ενώ ο Αλκης Δημήτρης δήλωσε: “Τα παιδιά νιώθουν πολύ ωραία. Κάποια έπαιξαν μαζί μας. Πέρασαν και αυτά, όπως και εμείς, λίγη ώρα ευχάριστα”.

Τέλος ο Φανούρης Γουνδουλάκης από την πλευρά του πρόσθεσε: “Αυτά τα παιδιά είναι άγγελοι ανάμεσά μας. Πρέπει να προβληματιζόμαστε και να παραδειγματιζόμαστε από αυτά τα παιδιά, όσοι τα έχουμε όλα και έχουμε κάνει την ζωή μας μπάχαλο. Πήραμε δύναμη από τα παιδιά και εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη και σε αυτά”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook