Ο Κισσαμικός τοποθετείται για το ματς με τον Εργοτέλη, για το οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στις δύο ΠΑΕ από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Μπαξεβάνη.

Στην ανακοίνωση του ο Κισσαμικός τονίζει ότι είναι έτοιμος όταν κληθεί αρμοδίως να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα δήθεν του αποδίδονται, σημειώνοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα στον τύπο, ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό της, ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη διοίκηση αυτής.

Οι αρχές και τα πιστεύω όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και πάντοτε "εντός αγωνιστικών χώρων".

Οι αρχές αυτές είναι που οδήγησαν την ομάδα του Κισσαμικού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα από την ερασιτεχνική κατηγορία, να ανεβεί τρεις κατηγορίες και πλέον να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς να έχει ακουστεί για αυτή τίποτα το μεμπτό. Απεναντίας μόνο επαίνους να αποσπά από όλους κάθε χρόνο.

Ετσι η διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικος είναι έτοιμη όταν κληθεί αρμοδίως, να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα δήθεν...της αποδίδονται και θα λάμψει η αλήθεια.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός Π.Α.Ε.