Τρεις αγώνες ήταν προγραμματισμένοι την Τετάρτη για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων, ένας για τον όμιλο παραμονής, ένας για τη Β’ Κατηγορία και ένας Νέων.

Για τον όμιλο παραμονής της Α’ ΕΠΣΧ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική ο Απόλλων επιβλήθηκε της Ασπίδας με 3-0 στο γήπεδο Σούδας. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε το δοκάρι του Παπαδάκη (30’) για τους γηπεδούχους, που βρήκαν… δίχτυα τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Χατζηλάρη (50’ και 70’) και Νεσκάκη (60’). Για τους φιλοξενούμενους πρώτη φορά έκατσε στον πάγκο ο νέος προπονητής Γιώργος Αγγελάκης.

Τη νικηφόρα πορεία του επί ημερών Χρήστου Τραχανατζή συνέχισε ο Κρητικός Αστέρας, που με εμφατικό τρόπο (3-0) πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Δάφνη, “πιάνοντας” στη 2η θέση τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών. Στο 40’ ο Μπαρτζίδης άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ, αλλά στο 47’ άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 65’ ο Χαϊντούτης έκανε το 2-0 για να κλείσει το σκορ στο 88’ ο Σταθάκης με φάουλ.

Στο εξ αναβολής ματς για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων “Συγγελάκης Ιωάννης” Σπάθα και Ηρακλής Νεροκούρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook