Με την προπόνηση της Τετάρτης στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Χανιά, για την ιστορική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ερωτηματικό αποτελούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή του ΑΟΧ, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν τελικά αυτοί που φημολογούνταν ότι αποχωρούν (Σαϊνέ, Σάντσερσον, Λίτα, Ρίκκα, Κατρανίτσας, Σταματής) θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Λυρώνη.

Με βάση αυτές τις αποχωρήσεις οι εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ είναι: Μπλάζιτς, Πρίφτης, Βλαχάκης (τερματοφύλακες), Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Φυντικάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς (αμυντικοί), Ν. Νύκταρης, Μασάδο, Μιχ. Νύκταρης, Μέμμος, Μπουζούκης,, Τσούτσης (μέσοι), Δεινόπαπας, Γκέσιος (επιθετικοί).

Σε αυτούς ίσως προστεθούν και ποδοσφαιριστές που είναι υπό απόκτηση αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα (Αμπατζίδης κ.α.).

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης:

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος μας ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου. Μετά το τέλος της, ανακοινώθηκε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων όπου και θα γίνει γνωστή η 18άδα του αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook