Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, κόρη του ιταλού πρωθυπουργού και πρόεδρος του ομίλου «Φίνινβεστ» , σχολιάζοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου του Μιλάνου σχετικά με την καταβολή αποζημίωσης στον επιχειρηματία Κάρλο Ντε Μπενεντέτι, τόνισε: «πρόκειται για δικαστική απόφαση που μας αφήνει άναυδους. Αποτελεί την τελευταία κίνηση μιας ασταμάτητης επίθεσης που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια, κατά του πατέρα μου, σε όλα τα μέσα και όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένων του επιχειρηματικού και του οικονομικού».

Σύμφωνα με την Μαρίνα Μπερλουσκόνι, το ποσό των 560 εκατομμυρίων ευρώ που το εφετείο εκδίκασε ως αποζημίωση στην εταιρία Cir του Ντε Μπενεντέτι, «είναι διπλάσιο από εκείνο της συμμετοχής του ομίλου μας στον ίδιο τον εκδοτικό οίκο Μονταντόρι».

Η κόρη του ιταλού πρωθυπουργού, καταλήγει τονίζοντας ότι «θα προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο διότι δεν πρέπει να καταβληθεί, από μέρους μας, ούτε ένα ευρώ. Πρόκειται για ένα είδος απαλλοτρίωσης που δεν βασίζεται ούτε στην πραγματικότητα, ούτε και στους κανόνες του δικαίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook