Πριν απο τρεις μήνες οι ιδρυτές του Unisomnia (www.unisomnia.com) , ένα κοινωνικό δίκτυο που σε παροτρύνει να συναντάς τους φίλους σου στην πραγματική ζωή, έκαναν το επίσημο launch. Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης και ο Βασίλης Κατσάρης (συνιδρυτές του Unisomnia) φρόντισαν να εφαρμόσουν σύγχρονες διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας του λογισμικού, ώστε η πλατφόρμα να προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

To Unisomnia ειναι μοναδικό, εφόσον οι χρήστες του ενθαρρύνονται να αναπτύξουν πραγματικές φιλίες μεταξύ τους. Όσο πιο συχνά συναντούν κάποιον έξω από το ίντερνετ, τόσο πιο ποιοτική σχέση αναπτύσσουν μαζί του. Αύτο σημαίνει πως οι ποιοτικές φιλίες που δημιουργούν οι χρήστες, τους προσφέρουν περισσότερους πόντους με κάθε τους έξοδο, πράγμα που τους κάνει ισχυρότερους μέσα στο ίδιο δίκτυο του Unisomnia.

Τα πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες είναι πολλά. Το Unisomnia έχτισε ήδη εμπορικές συμφωνίες με επιχειρήσεις προσφέροντας
σημαντικές εκπτώσεις στους χρήστες του. Όσο πιο ενεργός είναι ο χρήστης μέσα στο δίκτυο τόσο μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης μπορεί να κερδίσει.

To Unisomnia έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στην Ελλάδα και σύντομα θα τρέξει και σε χώρες του εξωτερικού. Οι ίδιοι του οι χρήστες φρόντιζουν να διαδωθεί προτείνοντας το στους φίλους τους από άλλα κοινωνικά δίκτυα, κάτι για το οποίο επιβραβεύονται απο το ίδιο το Unisomnia.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook