Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06-01-2016 και ώρα 11:00 π.μ., η καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων στον εσωτερικό χώρο της κεντρικής δεξαμενής υδροδότησης της πόλης των Χανίων, η οποία βρίσκεται στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη. 
Από νωρίς πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε στον χώρο της δεξαμενής, όπου στη συνέχεια παρακολούθησε την Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, που τελέστηκε από τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας του Αγίου Ιωάννου κ.κ. Εμμανουήλ Ν. Τζατζάνη. 

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων αρκετοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων από στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και να γνωρίσουν από κοντά την λειτουργία και την χρησιμότητα των διαφόρων τμημάτων της εκσυγχρονισμένης δεξαμενής υδροδότησης της πόλης των Χανίων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Αντώνης Σχετάκης, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καραμπινάκης, το αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Εμμανουήλ Σαλεβουράκης, καθώς και στελέχη της επιχείρησης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook