Μετά το "ναυάγιο" με τον Σαμπανίδη η Επισκοπή προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Γκουτζελά, που άνηκε μέχρι πρότινος στον Εθνικό Γαζώρου.

Πρόκειται για τερματοφύλακα γεννημένο στις 28 Απριλίου 1992 στη Λήμνο, που τη σεζόν 2010-2011 ήταν επαγγελματίας στη Super League με τον Ηρακλή.

Ακολούθησαν ο Μανδραϊκός, ο Μακεδονικός Νεάπολης, ο Διγενής Λακκώματος, ο Έβρος Σουφλίου, ο Πιερικός και ο Εθνικός Γαζώρου.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Τον πορτιέρο Γιάννη Γκουτσέλα απέκτησε η ομάδα μας!

Ο 24χρονος τερματοφύλακας αφίχθη στο Ρέθυμνο και ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Κωτσοβού και του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μπολοβίνη. Ο Γιάννης Γκουτσέλας θα πλαισιώσει τον Θανάση Γεωργίου και μαζί μ’ έναν τρίτο, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις αμέσως επόμενες μέρες, συμπληρώνεται άρτια το τμήμα των τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Γκουτσέλα. Ο νεαρός τερματοφύλακας που κατάγεται από τη Λήμνο (έχει γεννηθεί στις 28/4/1992) κι έχει ύψος 1.94 και βάρος 86κ., προέρχεται από την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας. Προηγούμενες ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι, ο Μακεδονικός, ο Μανδραϊκός, ο Ηρακλής, η Λήμνος, ο Έβρος Σουφλίου και ο Πιερικός.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».