Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τα τελευταία 15 χρόνια –όπως σχολίασε- ήταν ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά σχολίασε και το γεγονός ότι σε έξι ματς με αυτόν στον πάγκο η ομάδα έχει προηγηθεί σε όλα αλλά δεν έχει πάρει τη νίκη ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα η οποία τα τελευταία 15 χρόνια είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που είχαμε εμείς να κερδίσουμε, ήταν να κάνουμε μια καλή προσπάθεια, όπως κι έγινε. Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αυτό που δώσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες, για ομάδες Super League και πόσο μάλλον για εμάς. Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια γιατί οι διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Για το γεγονός ότι σε έξι ματς με τον ίδιο στον πάγκο ο ΑΟΧ δεν έχει νικήσει αν κι έχει προηγηθεί σε όλα τα παιχνίδια: «Είμαι στην ομάδα έξι παιχνίδια. Οντως γι’ αυτό που λέτε, έχετε δίκιο. Και στα έξι παιχνίδια καταφέραμε να προηγηθούμε, δυστυχώς όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και καλό τέλος. Όμως με τη δουλειά νομίζω ότι μπορούμε να το διορθώσουμε κι αυτό και από το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα ξαναγίνει. Εννοώ ότι θα καταφέρουμε να προηγηθούμε και να κρατήσουμε και το σκορ».

Για το πού βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα αυτή την περίοδο η ομάδα: «Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει όπως και πριν, όσο καιρό τουλάχιστον είμαι εγώ εδώ. Δουλεύει πάρα πολύ καλά, θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ηδη έχουν έρθει δύο παιδιά και νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook