Με πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο οφείλεται σε τρεις παλιές θλάσεις που είχε υποστεί, αποχώρησε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο.

Η συμμετοχή του δεξιού ακραίου μπακ από το Μάλι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα του Περιστερίου κρίνεται αμφίβολη.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ακολουθεί για την ομάδα μας η αναμέτρηση στο Περιστέρι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (9/1/16, 15.00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, ο Πλατανιάς δίνει ακόμα έναν σημαντικό αγώνα, με στόχο την νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Κουλιμπαλί που ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα του Κυπέλλου και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, υποβλήθηκε σε εξέταση (υπέρηχο) που έδειξε ότι το πρόβλημα προέρχεται από τρεις παλιές θλάσεις. Θα δοκιμάσει και πάλι στην αυριανή προπόνηση για να αποφασιστεί αν θα είναι ή όχι στην αποστολή για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook