Το Αννουσάκειο Ίδρυμα-Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που οργάνωσε, έκοψε την Βασιλόπιτα για τους τροφίμους και το προσωπικό του Ιδρύματος, με την συμμετοχή και συγγενών των εξυπηρετουμένων από το Ίδρυμα.  

Ο Σύλλογος Εθελοντών του Αννουσάκειου Ιδρύματος φρόντισε για το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης και απέδωσε αριστοτεχνικά τα κάλαντα της περιόδου και επίκαιρα τραγούδια. Το Ίδρυμα φρόντισε, μέσα από τον «Άγιο Βασίλη» και τον μικρό «Μίκη», να μοιραστούν όχι μόνον δώρα και ευχές στους μετέχοντες, αλλά κέφι και χαρά.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη, το προσωπικό (Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Βοηθητικό, κ.α.), τους Εθελοντές που στηρίζουν το Ίδρυμα ως και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους ευεργέτες και δωρητές του, ευχήθηκε στους τροφίμους δύναμη, υγεία, κάθε καλό και αγαθό. «Με σεβασμό, αγάπη και τιμή συναντάμε σήμερα τα αγαπημένα μας πρόσωπα σας, σκύβουμε και φιλάμε τα ροζιασμένα και κουρασμένα χέρια σας που ανέθρεψαν όλους εμάς και ζητάμε την ευχή σας», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι τρόφιμοι είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να πουν τις ευχές τους και τις μαντινάδες τους! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook