Ο Δήμος Τζέκος αποτελεί παρελθόν και τυπικά από τον ΟΦΗ που εξέδωσε ανακοίνωση και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Ο 30χρονος επιθετικός δεν θα βρίσκεται τελικώς στην διάθεση του Γιώργου Βλαστού για το παιχνίδι με τον Άλιμο, παρότι ο ΟΦΗ είχε βγάλει ανακοίνωση και τόνιζε ότι θα είναι διαθέσιμος μέχρι να κλείσει το θέμα του αντικαταστάτη του. Με δήλωση του ο Δήμος Τζέκος ανέφερε για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ ότι «θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Ηταν μεγάλη τιμή για μένα να βρεθώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να μείνουν στο Ηράκλειο. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που φεύγω και μάλιστα είμαι πικραμένος για αυτό. Εύχομαι στην ομάδα να μπορέσει να πετύχει το στόχο γιατί το αξίζει».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Τζέκου, για να αποχωρήσει από την κρητική ομάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, που καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα. Ο έμπειρος επιθετικός, αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των εορτών έμεινε στην Καρδίτσα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον Δήμο Τζέκο για την παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται ότι καλύτερο, για την συνέχεια της καριέρας του, αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον υψηλόσωμο επιθετικό.