Το καυτό θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στο Νομό Χανίων και ειδικότερα οι προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της Ένωσης.

Παρουσία της Βουλευτού Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλιας Βαγιωνάκη, Δημαρχών και άλλων εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, έγινε εκτενής συζήτηση και ενημέρωση για τις προτάσεις της Ένωσης, με τις οποίες συμφωνεί και η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, εκπρόσωποι της οποίας παρευρέθησαν στην συνάντηση μαζί με συνδικαλιστές και απο το Ρέθυμνο.

Συνοπτικά οι αστυνομικοί λένε ναι στην αναδιάρθρωση αλλά στην πρόταση Υπουργείου και ηγεσίας ΕΛ.ΑΣ., διαφοροποιούνται σε αρκετά σημεία με βασικό γνώμονα ναι μεν την εξοικονόμηση ανθιρπώπινου δυναμικού, αλλά χωρίς να αποδυναμώνεται το θέμα της ασφάλειας του πολίτη.

Δείτε τις προτάσεις του Υπουργείου και τις αναλυτικές αντιπροτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων.

Για αναγκαία αναδιάρθρωση που πρέπει να αποσκοπεί στην μέγιστη ασφάλεια των πολιτών στις συγκεκριμένες συνθλήκες έκανε λόγο η Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη.

Στις βασικές θέσεις των αστυυνομικών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Στέλιος Καρακούδης

Στις προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Μαρία Ξενικάκη

Ορισμένες διαφοροποιήσεις κατέθεσε και ο αστυνομικός Νικόλαος Ξανθουδάκης, μέλος της μειοψηφίας του ΔΣ της Ένωσης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook