Τη δεύτερη προγραμματισμένη τους εργομετρική αξιολόγηση, στις εγκαταστάσεις του Πλατανιά στο Μάλεμε, πραγματοποίησαν στις 29/12 οι αθλητές Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Πλατανιάς Λεωνίδα Παπαδάκη.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach) της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά, Λεωνίδα Παπαδάκη και τη βοήθεια του φυσικοθεραπευτή, Παναγιώτη Παριωτάκη, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησαν στις 29 Δεκεμβρίου την δεύτερη προγραμματισμένη, εργομετρική αξιολόγηση στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, στο Τμήμα Μετρήσεων, Παρακολούθησης και Ανάλυσης Αθλητικής Απόδοσης.

Η εργομετρική αξιολόγηση περιλάμβανε σωματομετρήσεις, λιπομέτρηση, τεστ ευκαμψίας, αλτικότητας και αντοχής στην δύναμη και τέλος, τεστ αντοχής (αερόβια & αναερόβια ικανότητα).

Μέσα από αυτά τα τεστ εξήχθησαν πολύτιμα συμπεράσματα και διαπιστώθηκαν αξιοσημείωτες  βελτιώσεις σε σχέση με τα αποτελέσματα της πρώτης αξιολόγησης που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον προπονητή Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Μανόλη Αγγελάκη: «Το τρίμηνο που μας πέρασε δουλέψαμε πολύ και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα. Μέσα από αυτή την διαδικασία οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να “ελέγξουν” σωστότερα τους εαυτούς τους όσον αφορά την προπόνηση που κάνουν, να δουν τα αποτελέσματα και να θέσουν υψηλότερους στόχους για το μέλλον. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο τετράμηνο σκληρής δουλειάς, προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε και φέτος σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει».

Από το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων θερμές ευχαριστίες προς την ΠΑΕ Πλατανιάς και τον κ. Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook